Digital Spy

Search Digital Spy
 

DS Forums

 
 

How many hours does the sky HD box record for?


Reply
Thread Tools Search this Thread
Old 16-09-2010, 19:50
Joel Leo J
Forum Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 614

How man hours of HD content does the 500gb box record?

Are sky giving out the 300gb boxes still?

Thanks

Currently only able record 20 hours o. My v+ box just not enough
Joel Leo J is offline   Reply With Quote
Please sign in or register to remove this advertisement.
Old 16-09-2010, 20:33
The Unknown One
Forum Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Liverpool
Posts: 5,711
How man hours of HD content does the 500gb box record?
The 500GB box is split, with 250GB for personal use, and the other 250GB reserved for use by Sky Anytime. In terms of how many hours of content can be recorded with the 250GB for personal use, it's not an exact science, as the broadcast quality of one channel can be different to another, and thus the space used on the box will vary. However, as a ballpark figure, the 500GB box will record around 60 hours of HD content, or around 185 hours of SD content, or a combination of the two.
The Unknown One is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2010, 20:45
Joel Leo J
Forum Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 614
Thanks for the reply

Is the 500gb the only model they give out now? Apart from the 1tb box?
Joel Leo J is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2010, 21:23
SMILER30
Forum Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 192
yes, the 500gb is the standard box now
SMILER30 is offline   Reply With Quote
Old 18-09-2010, 02:31
DanMan01
Forum Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Sussex
Posts: 700
yes, the 500gb is the standard box now
WOOF
DanMan01 is offline   Reply With Quote
Old 18-09-2010, 11:13
Magneto
Forum Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 341
I didn't realize they kept so much for anytime, seems way too much, i bet they're wasting over half that at any given time considering how many movies and shows are on offer.
Magneto is offline   Reply With Quote
Old 18-09-2010, 11:26
Max.Headroom
Forum Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: SOUTH CUMBRIA
Posts: 84
I dont think Sky would consider it a waste they are a business and want you to sign up for more packages hence the carrot dangle that is Anytime.
Max.Headroom is offline   Reply With Quote
Old 18-09-2010, 11:35
davidweller
Forum Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: Wallington, Surrey
Posts: 6,960
What gets me is that 250GB is allocated to Anytime even if you have Anytime disabled.
davidweller is offline   Reply With Quote
 
Reply



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:55.