Digital Spy

Search Digital Spy
 

DS Forums

 
 
 

Humax HDR 1000S lost all recordings.


Reply
Thread Tools Search this Thread
Old 07-02-2013, 20:38
fixerman
Forum Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Hounslow
Posts: 1,277

I have followed with interest the reports of various faults on this PVR and was very smug in the belief that I had a fault free box.

However tonight when I tried to watch a recording I got the message " You don't have any recordings at the moment".

I checked the settings under Storage and got the message
"Undefined".

I tried rebooting the box to no avail. I then tried to do a factory reset but now the installation wizard will not go past verifying my post code

Any advice will be most welcome anybody?
fixerman is offline   Reply With Quote
Please sign in or register to remove this advertisement.
Old 07-02-2013, 20:40
-GONZO-
Forum Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Kent
Posts: 7,643
I had exactly the same and had to get the box replaced with a new one.
-GONZO- is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2013, 20:40
markdyer72
Forum Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 240
I have followed with interest the reports of various faults on this PVR and was very smug in the belief that I had a fault free box.

However tonight when I tried to watch a recording I got the message " You don't have any recordings at the moment".

I checked the settings under Storage and got the message
"Undefined".

I tried rebooting the box to no avail. I then tried to do a factory reset but now the installation wizard will not go past verifying my post code

Any advice will be most welcome anybody?
weird as mine did that this mornin, but they re-appeared a few minutes later
markdyer72 is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2013, 21:14
fixerman
Forum Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Hounslow
Posts: 1,277
I had exactly the same and had to get the box replaced with a new one.
Did you get it replaced by Humax?
fixerman is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2013, 21:29
-GONZO-
Forum Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Kent
Posts: 7,643
Did you get it replaced by Humax?
No, I got it from Richer Sounds so gave them a ring and they sent out a swap the following day.
-GONZO- is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2013, 21:50
fixerman
Forum Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Hounslow
Posts: 1,277
No, I got it from Richer Sounds so gave them a ring and they sent out a swap the following day.
Unfortunately I got mine from Currys. Just imagine trying to explain the problem to the average Currys staff member.
fixerman is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2013, 21:53
markdyer72
Forum Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 240
Unfortunately I got mine from Currys. Just imagine trying to explain the problem to the average Currys staff member.

would love to b a fly on the wall when ya do that lol
markdyer72 is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2013, 21:59
fixerman
Forum Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Hounslow
Posts: 1,277
I have followed with interest the reports of various faults on this PVR and was very smug in the belief that I had a fault free box.

However tonight when I tried to watch a recording I got the message " You don't have any recordings at the moment".

I checked the settings under Storage and got the message
"Undefined".

I tried rebooting the box to no avail. I then tried to do a factory reset but now the installation wizard will not go past verifying my post code

Any advice will be most welcome anybody?
I have eventually managed to get it to reboot but it will not record and all recordings are lost. I got a message that the hard drive needed to be formatted but the format option does not work and all I get is " Undefined".
fixerman is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2013, 22:02
-GONZO-
Forum Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Kent
Posts: 7,643
Unfortunately I got mine from Currys. Just imagine trying to explain the problem to the average Currys staff member.
Just tell them you've spoken to Humax and they've said it needs replacing, but it needs to be done by the retailer where purchased.
Probably wont be that straight forward with Currys though.
Good luck
-GONZO- is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2013, 21:59
macker6464
Forum Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 34
I had a similar thing today but mine seems slightly different in that it just said it needed to be formatted so that is how I lost my recordings.

Like you I lived in hope that I had a good one but hey ho!

I think I will start a new specific thread.

Cheers
macker6464 is offline   Reply With Quote
 
Reply



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 05:41.