Digital Spy

Search Digital Spy
 

DS Forums

 
 

samsung smart tv question


Reply
Thread Tools Search this Thread
Old 01-08-2014, 18:17
Jay_Harris
Forum Member
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 1

Hi everyone, newbie here so be gentle. I have a Samsung Smart tv, I am trying to access the broadcast function from the menu but it is showing as there but I can't get into it, any ideas why.

Cheers J
Jay_Harris is offline   Reply With Quote
Please sign in or register to remove this advertisement.
Old 01-08-2014, 21:03
chrisjr
Forum Member
 
Join Date: May 2004
Location: Reading
Posts: 21,775
Hi everyone, newbie here so be gentle. I have a Samsung Smart tv, I am trying to access the broadcast function from the menu but it is showing as there but I can't get into it, any ideas why.

Cheers J


What exactly do you mean by that?

And the exact model number of the telly would not go amiss. They are all different, no guarantee that even different models by the same manufacturer will have the same feature set or menu system.
chrisjr is online now   Reply With Quote
Old 01-08-2014, 21:11
tealady
Forum Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: colchester
Posts: 10,523
What model?
When I select menu, the nearest I get is 'Broadcast audio options'.
What do understand that reaching this broadcast item will help you achieve?
tealady is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2014, 22:26
Styker
Forum Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 21,362
You have pressed the "select" type button haven't you? Or used the right arrow button next to it?

If you have, maybe try the e-manual that should be there somewhere too amongst the options.
Styker is online now   Reply With Quote
Old 03-08-2014, 20:55
tealady
Forum Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: colchester
Posts: 10,523
Where is the op?
tealady is offline   Reply With Quote
 
Reply



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 22:19.