Digital Spy

Search Digital Spy
 

DS Forums

 
 

T-mobile PAYG broadband dongle - top up using voucher?


Reply
Thread Tools Search this Thread
Old 22-05-2009, 08:42
Undefined
Forum Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Zummerzet
Posts: 290

Hi,

I've just bought a t-mobile PAYG broadband dongle. The card I use for topping up is the same as the card I used to purchase the dongle, and t-mobile won't let me spend any more using that card until the end of the month. I don't have another card I can use and therefore I can't use the dongle at all!

It's been suggested I can buy a top-up voucher and apply that. You normally ring from your phone to apply vouchers, but this is a dongle, not a phone. How do you apply the voucher in this instance?

Thanks
Undefined is offline   Reply With Quote
Please sign in or register to remove this advertisement.
Old 22-05-2009, 08:46
TKDFan
Forum Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,783
If it's anything like my 3 dongle, you just buy your voucher at Tesco (or wherever), then there should be a top up using voucher option when your Dongle Home page appears after you connect to the Broadband service with your dongle. (You can always connect to this page even with no credit on the dongle).

You punch in the voucher number, then click validdate voucher (or something similar). On my 3 dongle, you then need to convert this top up to a Mobile broadband add on.
TKDFan is offline   Reply With Quote
Old 22-05-2009, 10:00
Undefined
Forum Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Zummerzet
Posts: 290
Thanks

Found it eventually:

"Text VO then leave a space, then your 16 digit voucher number to 150"
Undefined is offline   Reply With Quote
Old 22-05-2009, 10:25
alanwarwic
Forum Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: simply, no answer to Kidspud.
Posts: 24,386
When using mobile broadband I usually use Opera, with scripting, java and image downloads turned off.

Things such as Youtube and Iplayer are best avoided unless your allowance is still plentiful.
alanwarwic is offline   Reply With Quote
Old 22-05-2009, 11:40
Undefined
Forum Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Zummerzet
Posts: 290
LOL yes, I fully intend to avoid the bandwidth-heavy stuff! Forgot how controllable Opera was though - thanks for the reminder
Undefined is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2010, 12:50
open_ended
Inactive Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2,469
Sorry to bring up an old thread, i didn't want to start a new one.

I have a TMobile dongle and want to top up and then have 30Day option. Now there is a thing to text TMobile to get it but i cant remember what code you put in front, for example...

VO 30DAY to 150

Does anyone know?
open_ended is offline   Reply With Quote
 
Reply



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 14:54.