Digital Spy

Search Digital Spy
 

DS Forums

 
 

Xbox not connecting to LIVE


Reply
Thread Tools Search this Thread
Old 07-10-2012, 10:58
kingdave
Forum Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Manchester
Posts: 1,265

Hi guys,

Got a bit of a weird Xbox problem since moving house. When I switch the Xbox on it rarely automatically connects to the Live service. I've checked all the console settings and they are all set to auto sign in, but it rarely happens.

Nothing has changed since moving house. We are using the same BB provider, with the same router, same accounts, same port forward settings, but I'm baffled by what could be causing it.

Any ideas?

Thanks
kingdave is offline   Reply With Quote
Please sign in or register to remove this advertisement.
Old 08-10-2012, 12:26
Flawed-Tactics
Forum Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Uk
Posts: 2,649
Try deleting all your setting from the Xbox and reset your router, start from scratch. That might just sort it out. Other than that I dunno what the problem could be, maybe your phone line?
Flawed-Tactics is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 12:31
Premium-Onion
Forum Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: SW Scotland
Posts: 3,616
I have the same problem but not as bad. 9/10 it does auto sign in. I am on the beta dash though and it has only started to happen since then and I sign in on the other halfs Xbox fine, which isn't in the beta.

Are you on the beta dashboard?
Premium-Onion is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 12:35
y_keith
Forum Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Livingston
Posts: 487
I get the exact same as Premium Onion and I am on the beta aswell.
y_keith is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 12:40
xStorm-BringeRx
Forum Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 12
I am in the Beta too and I was having problems with signing into XBL (more so when I tried ti launch a game though). I kept getting disconnected
xStorm-BringeRx is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 12:44
darkthunder35
Forum Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,934
I've been getting disconnected for the last few days, and I'm not in the beta.
darkthunder35 is offline Follow this poster on Twitter   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 13:56
Danger Close
Forum Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Manchester
Posts: 2,427
Couldn't connect at all yesterday. First time I've tried since last w/e. Not on beta either.
Danger Close is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 19:38
CSI-uk
Forum Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,317
I've had very few problems and I'm in the beta, its disconnected a few times and not connected at all a few times but no problems in the last week.

Very strange goings on with Live atm, hopefully it'll all settle after the beta ends.
CSI-uk is offline   Reply With Quote
 
Reply



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:22.