Digital Spy

Search Digital Spy
 

DS Forums

 
 

DS Homepage Problem


Reply
Thread Tools Search this Thread
Old 07-11-2012, 14:33
Paddy C
Forum Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 12,886

This only seems to happen on the DS home page and article pages, the forums work fine as does any other website.

I can't click on any link. It does nothing. If I right click and open in a new window it loads fine, but if I comment on an article and click submit, again, it just sits there, nothing happens. Any ideas?
Paddy C is offline   Reply With Quote
Please sign in or register to remove this advertisement.
Old 08-11-2012, 14:00
Paddy C
Forum Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 12,886
No-one?
Paddy C is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2012, 14:09
mac2708
Forum Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 3,007
That was happening with me yesterday but seems OK now
However
The back button sometimes won't work on forum pages and even takes 4 or 5 attempts using Alt+ back arrow
Strangely this is only with Chrome and Chrome Canary - other browsers and sites are fine
mac2708 is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2012, 09:55
Paddy C
Forum Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 12,886
Yes, I am also getting the problem moving back in a webpage, it seems to reload the page instead and I get stuck. I am using Google Chrome. Weird....
Paddy C is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2012, 10:51
Anjomo
Forum Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 236
Adblock plus for chrome was causing symptoms like this.
It's behaving itself for me now, but, as a check, it's worth disabling it temporarily if you have it.
Anjomo is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2012, 11:03
mac2708
Forum Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 3,007
Disabling Adblock Plus seemed to have done the trick

Thanks

Why can't we have a 'Thanks' button on here?
mac2708 is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2012, 14:01
Anjomo
Forum Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 236
You're welcome

There is a thread running that should tell us when it is fixed.....I hope.
https://adblockplus.org/forum/viewto...p?f=10&t=11378

And I agree, a Thanks button would be good.
Anjomo is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2012, 14:16
Paddy C
Forum Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 12,886
I have disabled Adblock Plus and still have the problem though...
Paddy C is offline   Reply With Quote
 
Reply



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 05:32.