Digital Spy

Search Digital Spy
 

DS Forums

 
 

No network ID on the home screen (S3)


Reply
Thread Tools Search this Thread
Old 09-11-2012, 01:17
PencilBreath
Forum Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Here.
Posts: 3,227

On my PAYG O2 S3, there is no "O2-UK" anywhere on the screen, or any of the other flip screens either.

The only time you can see it is when you pull down the notification screen from the top.

Point in question. Click Click

Any one else noticed this? Is it deliberate?
PencilBreath is offline   Reply With Quote
Please sign in or register to remove this advertisement.
Old 09-11-2012, 02:53
wilt
Forum Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: Potterspury
Posts: 890
Yeah that's how it is supposed to be.
wilt is offline Follow this poster on Twitter   Reply With Quote
Old 09-11-2012, 03:06
mjdj1689
Forum Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Cheshire
Posts: 2,106
From the app store download something called phono,its free, this will put the network name at the top and give you loads of other info to, just make sure you open the app .
mjdj1689 is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2012, 03:19
The Lord Lucan
Forum Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Scotland
Posts: 3,978
Yeah it's normal.

Being on O2 it's maybe a good thing it's hidden...
The Lord Lucan is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2012, 10:19
Thine Wonk
Forum Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 10,707
I was about to say the same as The good Lord. Still the 'Edge' indicator would give it away anyway
Thine Wonk is offline   Reply With Quote
 
Reply



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 19:16.