Digital Spy

Search Digital Spy
 

DS Forums

 
 

Netflix on PS3 (UK)


Reply
Thread Tools Search this Thread
Old 03-12-2012, 18:24
chenks
Inactive Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: North Ayrshire
Posts: 10,592

any ideas why the netflix app/icon has never appeared on my PS3 (it's all up to date with regards to updates).

i have all the other tv media icons (all UK catchup services), just Netflix never appeared.
chenks is offline Follow this poster on Twitter   Reply With Quote
Please sign in or register to remove this advertisement.
Old 03-12-2012, 20:48
Gazinuk
Forum Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Brum
Posts: 1,632
Try going tv/video services my channels an get it from there, or may be on the store
Gazinuk is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2012, 09:53
chenks
Inactive Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: North Ayrshire
Posts: 10,592
Try going tv/video services my channels an get it from there, or may be on the store
it's not in "my channels" or in the store.
apparently it should have just appeared on its own some time ago, but never did.
chenks is offline Follow this poster on Twitter   Reply With Quote
Old 04-12-2012, 10:46
ToytownAssassin
Forum Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 155
Did you try logging in to the ps3 with an alternate user name?
ToytownAssassin is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2012, 11:00
chenks
Inactive Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: North Ayrshire
Posts: 10,592
Did you try logging in to the ps3 with an alternate user name?
what alternate user name?
chenks is offline Follow this poster on Twitter   Reply With Quote
Old 04-12-2012, 11:08
steveOooo
Forum Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: London
Posts: 3,726
Delete iplayer or something else and see if that works...
steveOooo is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2012, 11:52
ToytownAssassin
Forum Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 155
what alternate user name?
Just add a new user and log in. Extreme left. Then log back in to your normal user name.
ToytownAssassin is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2012, 15:39
chenks
Inactive Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: North Ayrshire
Posts: 10,592
Just add a new user and log in. Extreme left. Then log back in to your normal user name.
i'll try it, but why would that make any difference?
chenks is offline Follow this poster on Twitter   Reply With Quote
Old 04-12-2012, 15:48
ToytownAssassin
Forum Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 155
i'll try it, but why would that make any difference?
No idea why and no idea if it will work for netflix but it has worked for me in the past to get back missing iplayer etc but that was a while ago and the layout has changed a little since then. Still worth a try though.
ToytownAssassin is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2012, 18:55
fastest finger
Forum Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: Heart of England.
Posts: 6,145
i'll try it, but why would that make any difference?
Because when you set up a new user for the PS store you enter your location, which can trigger it.

See here for full instructions.

http://community.eu.playstation.com/.../td-p/14698097



Alternatively, reset all your settings to default. That can work too.

Settings > System Settings > Restore Default Settings.
fastest finger is online now Follow this poster on Twitter   Reply With Quote
Old 16-12-2012, 09:49
packages
Forum Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 143
Or just download it from the store.
packages is offline   Reply With Quote
Old 16-12-2012, 15:13
stevencraig07
Forum Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 382
try adding another user to your ps3 then create a new account when the new account is created sign in under that account
bheck my channels if it has appeared signout of the user you just created then resign in under you old user account it should now appear under my channels
stevencraig07 is offline Follow this poster on Twitter   Reply With Quote
 
Reply



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 15:04.