Digital Spy

Search Digital Spy
 

DS Forums

 
 
 

Google now - weather issue


Reply
Thread Tools Search this Thread
Old 03-02-2013, 18:33
gillyallan
Forum Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 26,085

Whenever we open google now and it shows the weather. It shows the weather for my home and place of work. This is fine, but it also keeps showing one from a place called Pahrump (or something like that)

i've googled the place and is in Nevada apparently, but not sure why its showing me this in UK and I cant get rid of it either. If I slide it out the screen, it comes back again the next day I try it.

Obviously I can just ignore it, but wouldnt mind finding out how to get rid of it.
gillyallan is offline   Reply With Quote
Please sign in or register to remove this advertisement.
Old 04-02-2013, 00:08
paulbrock
Forum Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Wapping, London
Posts: 15,517
openup Google Now.

on the weather card, click the 3 little dots in the top right, this will take you to a settings menu.

I don't have any 'extra' places but you should be able to set under weather location which ones you want to show. It might be showing under "for upcoming trips".
paulbrock is offline Follow this poster on Twitter   Reply With Quote
Old 04-02-2013, 16:28
gillyallan
Forum Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 26,085
I kept googling and it took me to a google location site
It shows everwhere you've been
It had my street address but with that town in nevada usa. I edited it to my own town uk and so far seems ok.
gillyallan is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2013, 17:04
Stuart_h
Forum Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,404
I kept googling and it took me to a google location site
It shows everwhere you've been
It had my street address but with that town in nevada usa. I edited it to my own town uk and so far seems ok.
that should sort you but the problem may now re-occur as you have Googled the location so much
Stuart_h is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2013, 19:20
gillyallan
Forum Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 26,085
Oh...lol. that's not good
gillyallan is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2013, 21:58
tosha43
Forum Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 299
how do u get google now?
tosha43 is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2013, 00:33
Martintea
Forum Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 113
how do u get google now?
Have you tried googling it ?
Martintea is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2013, 06:42
gillyallan
Forum Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 26,085
Have you tried googling it ?
Lol.
On my phone. Galaxy s3 mini. You hold the bottom button and then press the g that pops up.

On our nexus 7 you simply swipe up from the bottom of any screen
gillyallan is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2013, 13:16
paulbrock
Forum Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Wapping, London
Posts: 15,517
how do u get google now?
Its only available from Android 4.1 onwards.
paulbrock is offline Follow this poster on Twitter   Reply With Quote
 
Reply



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:18.