Digital Spy

Search Digital Spy
 

DS Forums

 
 

Masthead Amplifier Problem


Reply
Thread Tools Search this Thread
Old 10-02-2013, 20:45
spike47
Forum Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 4

Hi All

I have just fitted a Labgear 2 Way Masthead Amplifier PUL121 ( Picture Attached ) , to take a feed to 1: Lounge TV 2: TV for Daughters Bedroom .
I have a 12 Volt feed from the Lounge TV up to the Masthead Amp , but I am not getting any signal to TV , I have checked the Continuity of the Cables and they check out OK , and I am getting 12 V at the Masthead .
Question , is there a way to test the PUL121 , is there any reading's I can check on it . I have only just bought it and I really wanted to know if there was a problem with the Unit before I try to take it back , if I can that it .

Note : I have taken a 1 way Masthead amp off that worked ok on my Lounge TV .

PS: I dont seem to be able to insert a Picture ! .
spike

Last edited by spike47 : 10-02-2013 at 20:50. Reason: attaching a picture
spike47 is offline   Reply With Quote
Please sign in or register to remove this advertisement.
Old 10-02-2013, 21:40
Peter Rhea
Forum Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 293
Have you connected the aerial feed to the 'in' port & the power supply/lounge tv to one of the 'outs'?
Peter Rhea is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2013, 08:36
spike47
Forum Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
Have you connected the aerial feed to the 'in' port & the power supply/lounge tv to one of the 'outs'?
Hi Peter

Yes I have the connection from the 12 volt supply up to one of the outlets ( there is 2 ) on the Amp , and the Aerial into the " IN " of the Amp , I am going to go up and put the 12 volt supply into the other Outlet , it says you can use either but I will give it a go .

thanks for your reply .

spike
spike47 is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2013, 20:56
MartinPickering
Forum Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: A small Greek island
Posts: 2,993
You can check the signal from the spare output with an aerial signal meter. Is your aerial aligned on the transmitter? Why are you using an amplified splitter? Have you tried a passive splitter?
MartinPickering is offline   Reply With Quote
 
Reply



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 19:08.