Digital Spy

Search Digital Spy
 

DS Forums

 
 

Logging on to DS


Reply
Thread Tools Search this Thread
Old 22-05-2013, 09:54
call100
Forum Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5,472

I've been having trouble logging in with the popup box. I enter my DS creds and it keeps telling me that the 'Security token' is not valid. If I log in via clicking on 'Quote' to reply to a message it logs in fine......
Anyone else having the same trouble or have a solution?
call100 is offline   Reply With Quote
Please sign in or register to remove this advertisement.
Old 22-05-2013, 10:09
westone
Forum Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: St Ives, Cornwall
Posts: 44
Same problem for me
westone is offline   Reply With Quote
Old 22-05-2013, 10:22
chrisjr
Forum Member
 
Join Date: May 2004
Location: Reading
Posts: 22,343
Would this be with Firefox by any chance?

Had the same issue last night. But only Firefox IE9 logged on OK. In the end I sorted it by clearing all the internet cache, history etc etc for Firefox and did a Reset from the menu Unfortunately that also seems to zap certain add ons so be prepared to re-load them.

Instructions here (for Win7 FF20 but you can change those)

https://support.mozilla.org/en-US/kb...7&browser=fx20

The Reset seemed to be the only part of the process that finally fixed the issue. Either that or it was pure coincidence
chrisjr is offline   Reply With Quote
Old 22-05-2013, 11:20
jsmith99
Forum Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 14,542
I had the same thing, and got in via clicking "Add Reply" on a random thread. The subsequent login worked OK.

When I was investigating the reason I couldn't log in from IE10 (the reason I moved to Chrome) I discovered that many people were getting login screens which just recycled, though on various websites, not just DS.

Which suggests that DS etc. don't write their own login routines, but are using some sort of service. Which can't get its programmes right.
jsmith99 is online now   Reply With Quote
Old 22-05-2013, 11:26
bobcar
Forum Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 12,936
I'm having no problems (auto logging in) with Firefox.
bobcar is offline   Reply With Quote
Old 22-05-2013, 13:32
call100
Forum Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5,472
Yes, my problem is with FF. I usually log in with LastPass, but, I've tried a manual log in as well. Still only able to log in via 'Add Reply' or 'Quote'.....I guess it was an update to FF that caused the problem.
call100 is offline   Reply With Quote
Old 22-05-2013, 14:00
DANCE OF DEATH
Guest
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 4,723
I had the same problem with FF21.0 logging into Digitalspy, but if you follow what Chrisjr has posted and follow the link on how to restart FF instructions it sorts itself out and I was able to log in to Digitalspy without any problems and added again all my add-ons without any problems.

Just to be on the safe side back up anything like bookmarks etc before you start as you could loose them all.
DANCE OF DEATH is offline   Reply With Quote
Old 22-05-2013, 14:38
bobcar
Forum Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 12,936
I've now tried this with both XP and W7, FF21 and no problems. Both OS are 32 bit.
bobcar is offline   Reply With Quote
Old 22-05-2013, 18:47
earthling13
Forum Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 9,178
I've got the same thing using Opera but no problem with Firefox. I tried the jssmith remedy of clicking on 'add reply' and logon worked so guess it's a DS logon problem.
earthling13 is offline   Reply With Quote
Old 22-05-2013, 22:59
DANCE OF DEATH
Guest
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 4,723
I had a problem with FF21 and after Chrisjr's method it logged me in now and is working and keeps me logged in.
DANCE OF DEATH is offline   Reply With Quote
Old 24-05-2013, 13:04
call100
Forum Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5,472
just started working again today. I didn't alter anything and there has been no FF update......
call100 is offline   Reply With Quote
Old 24-05-2013, 16:38
jsmith99
Forum Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 14,542
I couldn't log in to change my email address (as I've been trying to do for about a month now), but the login screen now has a message :

Having problems accessing your account? It could be a security setting in your browser, try logging in from here
Going to 'here' presented another log in screen, which took me into the 'change account details' screen.

Having successfully changed my email, I suppose I'm now open to all those "don't do that again messages".
jsmith99 is online now   Reply With Quote
 
Reply



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 18:20.