Digital Spy

Search Digital Spy
 

DS Forums

 
 
 

Firewire port on Toshiba P300 Satellite laptop


Reply
Thread Tools Search this Thread
Old 08-07-2013, 12:52
Phred
Forum Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,112

I have had this laptop, running win7 32 bit, about 3 years, and have never used firewire port before today, but now need to transfer video from DVC camcorder.

However can't get any program to recognise it as a working firewire port. Control panel reports.port is working ok.

Have tried different leads that I know have worked before, and have used camcorder previously on PCs running XP.

I have done a Google search and have come across a few posts recommending changing to firewire (Legacy) driver, but doesn't seem to make any difference.

Any ideas?

Thanks
Phred is offline   Reply With Quote
Please sign in or register to remove this advertisement.
Old 08-07-2013, 13:53
cp2
Forum Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Standish, near Wigan
Posts: 389
This may not be a lot of help!
I had the same problem a couple of computers ago when I connected a Canopus capture device. It turned out to be a missing file that was expected to be supplied from Windows but wasn't.
I assume that the Device Manager is reporting the port as working ok.

I would suggest that you turn on the boot log and see if a missing file is reported.
cp2 is offline   Reply With Quote
 
Reply



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 09:38.