Digital Spy

Search Digital Spy
 

DS Forums

 
 

reseting EE Booster Box


Reply
Thread Tools Search this Thread
Old 28-07-2013, 14:40
old bill2
Forum Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 551

I have lost the booklet to my EE signal booster. I need to reset it. Can anyone tell me what I do please ?
old bill2 is offline   Reply With Quote
Please sign in or register to remove this advertisement.
Old 28-07-2013, 15:27
BrightSparks
Forum Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: uk
Posts: 976
Just google it pal
BrightSparks is offline   Reply With Quote
Old 28-07-2013, 15:34
old bill2
Forum Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 551
I did. Hence iam asking. As I could not find what I needed.
old bill2 is offline   Reply With Quote
Old 28-07-2013, 16:27
paulker
Forum Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 794
Push a pin into the reset hole and hold it for a few seconds until the light goes red.
paulker is offline   Reply With Quote
Old 28-07-2013, 16:51
DevonBloke
Forum Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Totnes, Devon
Posts: 2,529
Same as any ADSL router really.
DevonBloke is offline   Reply With Quote
Old 28-07-2013, 17:21
old bill2
Forum Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 551
Thanks Guys. Am I right in thinking the reset hole is at the back of the unit just under the power cable ?
old bill2 is offline   Reply With Quote
Old 28-07-2013, 17:38
paulker
Forum Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 794
Thanks Guys. Am I right in thinking the reset hole is at the back of the unit just under the power cable ?
side under the wires
paulker is offline   Reply With Quote
 
Reply



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 22:05.