Digital Spy

Search Digital Spy
 

DS Forums

 
 

Outlook.com


Reply
Thread Tools Search this Thread
Old 09-10-2013, 23:06
ItJustMyOpinion
Forum Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: London
Posts: 17,877

Is this working at the moment? All I get is a page with a failed style sheet. I have tried other PC's and it is the same. The left hand menu is there but that's about it. Even the live.com status page doesn't render properly and is unresponsive.

Can any MSN / Hotmail / outlook.com users give it a try and let me know if it working, I know it was down for ages recently and have been trying for a few hours. I thought it may be a cache problem at first, but its the same with other PC's.

Thanks.
ItJustMyOpinion is offline   Reply With Quote
Please sign in or register to remove this advertisement.
Old 09-10-2013, 23:11
gomezz
Forum Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: Buckingham
Posts: 23,480
Working for me. Has been all day/week/month/year.
gomezz is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2013, 23:21
LION8TIGER
Forum Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,366
OK here too.
LION8TIGER is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2013, 00:02
ItJustMyOpinion
Forum Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: London
Posts: 17,877
OK thanks, I will try clearing the cache.
ItJustMyOpinion is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2013, 00:59
ItJustMyOpinion
Forum Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: London
Posts: 17,877
Solved it.

I disabled McAfee toolbar and everything is working now. Pure chance solution. I started to install Chrome to see if it would work in another browser, changed my mind and cancelled, then found a double McAfee toolbar so I disabled it and tried msn again and it all worked.
ItJustMyOpinion is offline   Reply With Quote
 
Reply



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 08:01.