Digital Spy

Search Digital Spy
 

DS Forums

 
 

how do i pair my sky card with new sky+ box?


Reply
Thread Tools Search this Thread
Old 26-06-2007, 16:40
liamhere
Forum Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: birmingham U.K
Posts: 1,923

just had sky +
but won't use + till 1st july...im so cheap

what do i need to do to pair the card to the new box

i know its in the services...but what numbers do i press
sorry if i sound thick!
liamhere is offline   Reply With Quote
Please sign in or register to remove this advertisement.
Old 26-06-2007, 16:58
Nigel Goodwin
Forum Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: North Derbyshire
Posts: 37,863
just had sky +
but won't use + till 1st july...im so cheap

what do i need to do to pair the card to the new box

i know its in the services...but what numbers do i press
sorry if i sound thick!
Services, 4, 0, 1, then select New Installation and follow the prompts. This does a callback via the phone, and is essential for a Sky+ or they won't pair it.

You then need to ring Sky and ask them to re-pair the card with the box, and enable Sky+ on the box.

Wait until Sunday afternoon to ring them - because I'm doing mine in the morning!
Nigel Goodwin is offline   Reply With Quote
Old 26-06-2007, 17:25
liamhere
Forum Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: birmingham U.K
Posts: 1,923
Services, 4, 0, 1, then select New Installation and follow the prompts. This does a callback via the phone, and is essential for a Sky+ or they won't pair it.

You then need to ring Sky and ask them to re-pair the card with the box, and enable Sky+ on the box.

Wait until Sunday afternoon to ring them - because I'm doing mine in the morning!

thank you nigel

the installer told me but went in 1 ear..out the other!

you are a gent

liamhere is offline   Reply With Quote
Old 27-06-2007, 22:40
mad4j
Forum Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 10
Hi, I need to pair my card to my box but in Services I have 4 but then not 0. What could be wrong? If you see my other threads I'm having all sorts of problems with my setup.

Thanks,

Jamie.
mad4j is offline   Reply With Quote
Old 27-06-2007, 22:45
northtim
Forum Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 27
0 is the "secret" installers menu. You won't see it on screen, just press 4,0,1 select and you will be there!
northtim is offline   Reply With Quote
Old 27-06-2007, 22:59
mad4j
Forum Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 10
Yeah sorry, just being a bit thick!! Thanks for that..
mad4j is offline   Reply With Quote
Old 27-06-2007, 23:16
gravavel123
Forum Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 54
you dont need to do that anyway. just call customer services and tell them you have a new sky+ box an need to pair your card with it. they'll ask you the version number, if memory serves me rightly, and thats about it. it will take you a minute on the phone to them at most. well thats all it took me.
gravavel123 is offline   Reply With Quote
 
Reply



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 07:18.